Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zűrök a Duna Tv szerződései körül

Vorák Anita 2010 nyarán kezdett el foglalkozni a Duna Tv gyanús szerződéseivel. A közszolgálati csatorna tavaly jelentős plusz pénzhez jutott a költségvetésből, és ennek a pénznek egy részét olyan sorozatok és filmek vásárlására, illetve készítésére költötte, amelyeknél az ár/érték arány nem feltétlenül felelt meg a gondos gazdálkodás követelményeinek. A cikksorozat legutóbbi darabj ezen a linken olvasható.

0 Tovább

A pártkassza titkai

Egy véletlen folytán derült ki tavaly novemberben, hogy a Magyarok Egymásért Szövetség nevű párt százmillió forint adományt kapott egy alig ismert informatikai cégtől. Ebből az információmorzsából kiindulva aztán egy olyan történet kerekedett ki, amelyben egyszerre van jelen a most épp szökésben lévő Földesi-Szabó László, a magyar titkosszolgálat, a BKV-botrány, egy kazahsztáni üzlet és egy titokzatos panamai cég.

A cikksorozat darabjait itt találhatók meg. A szerző Pethő András, aki kétszer elnyerte a Minőségi Újságírás díjat, és 2009-ben - megosztva - megkapta a kimagasló tényfeltáró munkáért járó Soma-díjat.

0 Tovább

Rejtély Moszkvában

Szabó András tavaly szeptemberben kezdett el foglalkozni a magyar állam tulajdonában lévő moszkvai kereskedelmi képviselet zavaros eladásával. Zűrös utalások, egymásnak ellentmondó értékbecslések, offshore-cégek és egy titokzatos orosz üzletember - többek között ezek a kellékei a bonyolult, de tanulságos történetnek. A cikkek ezen a linken érhetők el. András 2010 januárjában a cikksorozat egyik darabjával elnyerte a Minőségi Újságírás Díjat is.

0 Tovább
12
»

oknyomozás

blogavatar

Ez az [origo] blogja, amelyen bemutatjuk oknyomozó cikkeinket. Van információja korrupcióról vagy más visszaélésről? Írjon nekünk az oknyomozo (kukac) postr.hu címre!

Utolsó kommentek